Είναι πλέον γεγονός ότι η παθολογική εξάρτηση των νέων παιδιών, από μικρές ηλικίες ακόμη, χτυπά την πόρτα των νοικοκυριών. Φυσικά, ως γονείς έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και δεν χρειάζεται να δαιμονοποιούμε την τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, από το 2016, παρέχει όλη εκείνη την ενημέρωση και υποστήριξη που χρειάζονται γονείς και παιδιά για μια καλύτερη σχέση με τα νέα μέσα που άλλωστε αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας.

Έτσι, όπως και πέρσι, δημοσίευσε μια σειρά από νέο ενημερωτικό υλικό που απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες για τα παιδιά, αλλά και αντίστοιχο υλικό προς ενημέρωση των γονέων με τους τρόπους που θα βοηθήσουν τα παιδιά τους να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με τις νέες τεχνολογίες. Το Back to School 2019, λοιπόν, δημοσιεύτηκε για να κάνει πραγματικότητα όλα τα παραπάνω. Αφίσες, φυλλάδια, παρουσιάσεις και βίντεο στη διάθεση όλων μας για μια βελτιωμένη διαδικτυακή κουλτούρα.

Για τον συντάκτη

Θοδωρής Λ. Καρτσιώτης

Υπεύθυνος Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών ΔΔΕ Πιερίας.
"Μανιακός" της οργάνωσης, του web design και μουσικόφιλος.
Ενίοτε και... κιθαρίστας! :-)

Leave a Comment